Mustseedonia

Mustseedonia

Qendra Mjedisore Për Studime dhe Zbatime

Qendra Mjedisore Për Studime dhe Zbatime

Explorer МК

Explorer МК

Mladinska Alijansa

Mladinska Alijansa

Shoqata AKS Librazhd

Shoqata AKS Librazhd

Shoqëri Kulturore Artistike “Jahi Hasani”

Shoqëri Kulturore Artistike “Jahi Hasani”

Mountain association EAGLE

Mountain association EAGLE

Bar Restorant Minai

Bar Restorant Minai

Villa Private Hamdi Sulejmani

Villa Private Hamdi Sulejmani

Bar Restorant “Kondor 1”

Bar Restorant “Kondor 1”

Qendra për Zhvillim të Rajonit Planopr të Pollogut

Qendra për Zhvillim të Rajonit Planopr të Pollogut

IT Inovativ UEJL

IT Inovativ UEJL

Komuna e Bërvenicës

Komuna e Bërvenicës

Komuna e Zhelinës

Komuna e Zhelinës

Komuna e Tearcës

Komuna e Tearcës

Komuna e Gostivarit

Komuna e Gostivarit

Komuna e Tetovës

Komuna e Tetovës

Komuna Mavrovë dhe Rostushe

Komuna Mavrovë dhe Rostushe

Komuna e Vrapçishtit

Komuna e Vrapçishtit

Komuna e Jugonovcit

Komuna e Jugonovcit

OJQ Institut për Zhvillim të Bashkësisë

OJQ Institut për Zhvillim të Bashkësisë

Agjencioni për Zhvillimin e Turizmit

Agjencioni për Zhvillimin e Turizmit

Hotel “Mercure”

Hotel “Mercure”

Vila Luks Mavrovë

Vila Luks Mavrovë

OJQ Haemus

OJQ Haemus

Ski School Tetovë

Ski School Tetovë

Qyteti i Bletëve

Qyteti i Bletëve

Lag Prespa

Lag Prespa

Restoran “Relax” Mirditë

Restoran “Relax” Mirditë

Aya Farm

Aya Farm

Muzeu i Qytetit të Tetovës

Muzeu i Qytetit të Tetovës

Macedonia Experience

Macedonia Experience

Federata për Sporte Malore

Federata për Sporte Malore

OJQ Drita AGV

OJQ Drita AGV

Arteni MG

Arteni MG

Hotel Kurativ “Hidrati” Llixha Elbasan

Hotel Kurativ “Hidrati” Llixha Elbasan

Hotel Kurativ “Mema” Llixha Elbasan

Hotel Kurativ “Mema” Llixha Elbasan

Hotel Kurativ “Panorama” Llixha Elbasan

Hotel Kurativ “Panorama” Llixha Elbasan

Hotel Kurativ “Kuqja”Llixha Elbasan

Hotel Kurativ “Kuqja”Llixha Elbasan

Qendra Kurative “Ylli” Llixha Elbasan

Qendra Kurative “Ylli” Llixha Elbasan

Hotel Kurativ “Cerkezi” Llixha Elbasan

Hotel Kurativ “Cerkezi” Llixha Elbasan

Hotel Kurativ “Debrova” Llixha Elbasan

Hotel Kurativ “Debrova” Llixha Elbasan

Hotel “Scardus”

Hotel “Scardus”

Hotel Restorant “Tutto”

Hotel Restorant “Tutto”

Resort “Vila Zeneli” Librazhd

Resort “Vila Zeneli” Librazhd

Bar Restorant “Kalaja” Librazhd

Bar Restorant “Kalaja” Librazhd

Bar Restorant “Klajdi” Peqin

Bar Restorant “Klajdi” Peqin

Bar Restorant “Daja” Peqin (Përkohësisht nuk është në funksion)

Bar Piceri “Xhelili”

Bar Piceri “Xhelili”

Bar Restoran “Belshi” Cerrik

Bar Restoran “Belshi” Cerrik

Hotel Kurativ “Boci” Llixha Elbasan

Hotel Kurativ “Boci” Llixha Elbasan

Hotel Kurativ “Iliria” Llixha Elbasan

Hotel Kurativ “Iliria” Llixha Elbasan

Bar Restorant “Elbasani”

Bar Restorant “Elbasani”

Bar Restorant “Çesmja e Kasinës” (Përkohësisht nuk është në funksion)

Bar Restorant Piceria “Balla”

Bar Restorant Piceria “Balla”

Hotel “Fiorentina”

Hotel “Fiorentina”

Hotel Restoran “De&Em” (Përkohësisht nuk është në funksion)

Resort “Panorama” Mengel

Resort “Panorama” Mengel

Elite Travel Elbasan

Elite Travel Elbasan

Hotel “Imperial” Elbasan

Hotel “Imperial” Elbasan

Hotel “Skampa” Elbasan

Hotel “Skampa” Elbasan

Hotel “La Olive”

Hotel “La Olive”

Hotel “Univers” Elbasan

Hotel “Univers” Elbasan

Resort “Kriva” Elbasan

Resort “Kriva” Elbasan

AST Elbasan

AST Elbasan

Shoqata Kulturore “Dance Folk” Elbasan

Shoqata Kulturore “Dance Folk” Elbasan

DRKK- Durrës Sektori Elbasan

DRKK- Durrës Sektori Elbasan

Bashkia Gramsh

Bashkia Gramsh

Bar Restorant “Kondor 2”

Bar Restorant “Kondor 2”

Bar Restorant Bujtina “Jonel Kristo”

Bar Restorant Bujtina “Jonel Kristo”

Bar Restorant “Gëzim Paja” Agroturizëm

Bar Restorant “Gëzim Paja” Agroturizëm

Bar Restorant “Bashkim” Belsh

Bar Restorant “Bashkim” Belsh

Bar Restorant “Merdani”

Bar Restorant “Merdani”

Bar Restorant “Deviseld”

Bar Restorant “Deviseld”

Restorant “Kodra e Ibrushit”

Restorant “Kodra e Ibrushit”

Taverna “Ura e Sulovës”

Taverna “Ura e Sulovës”

Restorant “Plaja Vista”

Restorant “Plaja Vista”

Restorant “Parku” Tradicional

Restorant “Parku” Tradicional

Restorant “Kaçamaku”

Restorant “Kaçamaku”

Behar Ferati Piktor

Behar Ferati Piktor

Teatri Skampa Elbasan

Teatri Skampa Elbasan

Muzeu Etnografik Elbasan

Muzeu Etnografik Elbasan

Qendra Edukative Elbasan (Përkohësisht nuk është në funksion)

Universiteti “Aleksandar Xhuvani”

Universiteti “Aleksandar Xhuvani”

Tјetër Vision

Tјetër Vision

Pushimore “Sofra e Shpatit” Gjinar

Pushimore “Sofra e Shpatit” Gjinar

Bar Restorant “Ëndrra” Gjinar

Bar Restorant “Ëndrra” Gjinar

Bar Restorant “Natyra” Gjinar

Bar Restorant “Natyra” Gjinar

Bar Restorant “Cela” Peqin

Bar Restorant “Cela” Peqin

Resort “Kosta” Peqin

Resort “Kosta” Peqin

Bar Restorant “Haka Bishqem” Peqin (Përkohësisht nuk është në funksion)

Bar Restorant “Karina” Peqin

Bar Restorant “Karina” Peqin

Agjencion Turistik “Serxhio” 2012 Peqin (Përkohësisht nuk është në funksion)

Bujtina Dumrea Rubin Seferan

Bujtina Dumrea Rubin Seferan

Bar Restorant “Sonida” Gramsh

Bar Restorant “Sonida” Gramsh

Resort “Ergen” Peqin

Resort “Ergen” Peqin

Resort Skampini Elbasan

Resort Skampini Elbasan

Restorant “Rushi”

Restorant “Rushi”

Bar Restorant Piceria “Shtylla” Belesh

Bar Restorant Piceria “Shtylla” Belesh

Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë-Elbasan

Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë-Elbasan

“AlbNatyra” Shoqata  Rajonale e Pyjeve dhe Kullotave Qarku Elbasan

“AlbNatyra” Shoqata  Rajonale e Pyjeve dhe Kullotave Qarku Elbasan

Shoqata “Egnatia” Librazhd

Shoqata “Egnatia” Librazhd

Shoqata e gjahtarëve “Egnatia” Elbasan

Shoqata e gjahtarëve “Egnatia” Elbasan

Zonat e mbrojtura – Elbasan

Zonat e mbrojtura – Elbasan

Shoqata kulturore “Shpati”

Shoqata kulturore “Shpati”

Prefekti i Qarkut Elbasan

Prefekti i Qarkut Elbasan

Komuna Prrenjas

Komuna Prrenjas

Komuna Peqin

Komuna Peqin

Komuna Librazhd

Komuna Librazhd

Komuna Cërrik

Komuna Cërrik

Komuna Belsh

Komuna Belsh

Bashkia Elbasan

Bashkia Elbasan

Hiking the Balkans

Hiking the Balkans

IN VIVO

IN VIVO

Universiteti Shtetëror i Tetovës

Universiteti Shtetëror i Tetovës

Speleo Club Кorabi

Speleo Club Кorabi

Mislim Hasipi

Mislim Hasipi

Klaster Sharri

Klaster Sharri

Gazmend Fejzullahu

Gazmend Fejzullahu

Ramadan Abdiu – Fotograf

Ramadan Abdiu – Fotograf

Vertikal Hostel Mavrovë

Vertikal Hostel Mavrovë

Qendra për alpinizëm Carevec – Mavrovë

Qendra për alpinizëm Carevec – Mavrovë

Ski Hut Gorica

Ski Hut Gorica

Remzi – Com (Përkohësisht nuk është në funksion)

Hotel Park

Hotel Park

Restorant Burimi Tre

Restorant Burimi Tre

Restorant Matjani Gostivar

Restorant Matjani Gostivar

Restorant Bella Vista

Restorant Bella Vista

Restorant Aroma – С – 1

Restorant Aroma – С – 1

Joco – Prom Panorama

Joco – Prom Panorama

Era Travel

Era Travel

Restorant Dubrovnik

Restorant Dubrovnik

Restorant Brioni (Përkohësisht nuk është në funksion)

Hotel Elita

Hotel Elita

Shahin Fazlija Udhëzues turistik

Shahin Fazlija Udhëzues turistik

KP Ljuboten

KP Ljuboten

EKOPRODUKT

EKOPRODUKT

Belojshki Biser

Belojshki Biser

Јeta Air

Јeta Air

Aqua Park

Aqua Park

Procivic

Procivic

Tivko Katçe

Tivko Katçe

Hostel Kitka, and Hunting Lodge

Hostel Kitka, and Hunting Lodge

Eko natyra

Eko natyra

SHARR EXPRESS – RENT A CAR

SHARR EXPRESS – RENT A CAR