Arteni MG

,
Emri Art-eni MG
Adresa Belloviste, Gostivar
Tipi i entitetit Etno Restorant
Kategoria Restorant
Personi për kontakt Arben Fejzullahi
E-mail m.me/RestaurantArtEni
Kontakt Telefon +38970979977
Ueb faqja
Përshkrimi i aktiviteteve bazë Jemi të vecant,tek ne mund të porositni tavë fshati me mish Kaprolli dhe Edhi të Egër,pergatitur në menyrë të persosur me cmime shumë të lira !
Shijoni ngrohtesin dhe ambientin familjar duke degustuar Specialitet e mishit të eger në Restorantin tonë
Facebook https://www.facebook.com/RestaurantArtEni/

 

Galeria

Skills

Posted on

21/01/2019