OJQ Drita AGV

,
Emri OJQ Drita AGV
Adresa  Беловиште, Гостивар, Р.С.Македониа 
Tipi i entitetit OJQ
Kategoria OJQ
Personi për kontakt Mimoza Fejzullai
E-mail mimozagv@hotmail.com
Kontakt Telefon +38978426004
Ueb faqja
Përshkrimi i aktiviteteve bazë  Organizata jo qeveritare drita agv është shoqatë që kryen aktivitete në kulturë, ekologji, mardhënie ndërnacionale, monitoring për transparence si dhe ekonomi.
Facebook

 

Galeria

Skills

Posted on

21/01/2019