Njoftim deri tek anëtarët e rrjetit STEP

Të nderuar anëtarë të STEP, оbjekte të akomodimit, hotele, vila, bujtina, apartamente dhe objekte të ngjashme, që janë pjesë e biznesit të turizmit, nëse dëshironi që edhe tek ju të përdoren vauçer të akorduar në vlerë prej 6000 denarë, duhet të regjistroheni në...

Dhurim i vauçerit prej 6000 denarë për mbështetjen e turizmit

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut ka miratuar një sërë masash për të ringjallur ekonominë. Me masën për mbështetjen e qytetarëve dhe mbështetjen e turizmit vendas, ajo akordon vauçer në vlerë prej 6,000 denarë për pushime në vend. Në lidhjen më poshtë mund...

Rrjeti STEP

Qëndro në shtëpi dhe shiko se si funksionon rrjeti STEP dhe cilat janë përfitimet e anëtarësimit në të, përmes dëshmive të anëtarëve tanë në rajonin e Pollogut dhe të Elbasanit.

Eko turizëm Pollog – Elbasan

Nëse jeni një adhurues i eko-prodhimeve, rajoni i Pollogut dhe ai i Elbasanit ofrojnë mu atë. Qëndro në shtëpi dhe shiko videon ku mund të gjesh ushqime të vërteta eko rurale. Kënaquni!

Rajoni i Rekës

Rajoni i Rekës, e tërë bukuria natyrore dhe kulturore, e mbledhur në një vend. Shijojeni!