Lajme

Eksploroni monumentet e fshehura kulturore të Pollogut dhe Elbasanit

Ballkani ka një histori dhe kulturë të pasur. Ai është një vend ku kultura dhe popuj të ndryshëm janë takuar dhe ende takohen. #UdhëtoniPrejShtëpisë dhe eksploroni monumentet kulturore në rajonin e Pollogut dhe të Elbasanit. Ndërsa të gjithë ne #QëndrojmëNëShtëpi, ju...

20 vjet Delegacioni i Bashkimit Evropian në Maqedoninë e Veriut

Në Mars, Delegacioni i Bashkimit Evropian në Maqedoninë e Veriut festoi 20 vjet të punës në vendin tonë. Ndihma dhe mbështetja e madhe financiare në procesin e integrimit evropian të Republikës së Maqedonisë së Veriut ,janë gjërat më të rëndësishme që janë zbatuar...

Bukuritë e fshehura të rajonit të Elbasanit

Elbasani është një rajon me shumë pika referimi, me një trashëgimi e madhe kulturore dhe historike. Bukuria më e madhe në rajon është natyrisht qyteti i Belshit i cili ka 84 liqene natyrore. Qëndroni në shtëpi, shikoni videon promovuese për rajonin e Elbasanit, të...

Pollogu – shtëpi për aventurierë

#QëndroNëShtëpi # UdhëtoPrejShtëpisë Në këto periudha të vështira kur të gjithë duhet të jemi të vetëdijshëm për situatën dhe të qëndrojmë në shtëpitë tona, ne duam t'ju ndihmojmë që të jeni sa më afër natyrës. Shikoni videon me titull '' Pollogu - Shtëpi për...

Filloi procesi i çertifikimit të anëtarëve të rrjetit STEP

Një pjesë e ekipit të projektit STEP ka filluar të vizitojë anëtarët e rrjetit sot, për të kontrolluar kriteret që janë caktuar për marrjen e Çertifikatës së konformitetit dhe Çertifikatës së ekselencës. Vizita filloi në Elbasan dhe vazhdoi në Belsh, Republika e...

Takimi i mbajtur i ekipit të STEP në Strugë

Më 21 shkurt, në hapsirat e Hotel Drin në Strugë u mbajt një mbledhje pune, ku morën pjesë punonjësit e ekipit të projektit STEP. Në takim u diskutuan aktivitetet që do të zbatohen në Mars si: Dhënia e certifikatave të pranueshmërisë, si dhe çertifikatat e suksesit...

Takim pune e një pjese të ekipit të STEP në Elbasan

Më 24 dhjetor në hapësirat e Qarkut të Elbasanit u mbajt takim pune e një pjese të ekipit të STEP. Në mbledhje u analizuan rezultatet e deritanishme si dhe aktivitetet e ardhshme siç janë miratimi i planit për vizitë të anëtarëve dhe vlerësim të kriteriumeve në bazë...