Име Артени МГ
Адреса Беловиште, Гостивар 
Вид на субјект Етно Ресторан
Категорија Ресторан
Лице за контакт Арбен Фејзулахи
Котакт маил
Контакт телефон +38970979977
Веб страна
Опис на основни активности Ние сме посебни, може да нарачате селска тава со месо од срна и диво јаре, совршено подготвенo по многу евтини цени! Уживајте во топлината и семејната атмосфера и вкусете го дивечот во нашиот ресторан.
Facebook https://www.facebook.com/RestaurantArtEni/

 

Галерија

Skills

Posted on

16/01/2019