Loading Events

Events for јуни 2019

Events Search and Views Navigation

Event Views Navigation

Calendar of Events

Calendar of Events
понеделник вторник среда четврток петок сабота недела
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6

Состанок на Советодавниот Борд во Елбасан, Република Албанија

8
9

Прва обука за членовите на STEP мрежата во Гостивар, Република Северна Македонија, 10ти и 11ти јуни

Прва обука за членовите на STEP мрежата во Гостивар, Република Северна Македонија, 10ти и 11ти јуни

12
13
14
15
16
17

Втора обука за членовите на STEP мрежата на Попова Шапка, Република Северна Македонија, 18ти и 19ти јуни

Втора обука за членовите на STEP мрежата на Попова Шапка, Република Северна Македонија, 18ти и 19ти јуни

20
21
22
23
24
25
26

Трета обука за членовите на STEP мрежата во Маврово, Република Северна Македонија, 27ми и 28ми јуни

Трета обука за членовите на STEP мрежата во Маврово, Република Северна Македонија, 27ми и 28ми јуни

29
30
+ Export Events