НВО Дрита АГВ

,

 

Име НВО Дрита АГВ
Адреса Беловиште, Гостивар, Македонија
Вид на субјект НВО
Категорија НВО
Лице за контакт Мимоза Фејзулаи
Контакт мејл mimozagv@hotmail.com
Контакт телефон +38978426004
Веб страна
Опис на активности Невладина организација ДРИТА АГВ е здружение кое врши активности во културата, екологијата, меѓуетничките односи, мониторингот на транспарентноста и економијата.
Facebook

 

Галерија

 

Skills

Posted on

16/01/2019