Културно Уметничко Друштво “Јахи Хасани“

Културно Уметничко Друштво “Јахи Хасани“

  Име Јахи Хасани Адреса Чегране Вид на субјект НВО Категорија НВО Лице за контакт Зани Мемеди Контакт мејл jahihasani74@gmail.com Контакт телефон 0038970620942 Веб страна http://jahihasani.org.mk Опис на основни активности SH.K.A “Jahi Hasani” Cegran...
Mountain association EAGLE

Mountain association EAGLE

  Име Mountain association EAGLE Адреса Ул. Илириа, Тетово Северна Македонија Вид на субјект Mountain association Категорија Професионален водич Лице за контакт Dursim Rushani Контакт мејл mountainasseagle@hotmail.com Контакт телефон  ++38977522555 Веб страна...
Приватна Вила Хамди Сулејмани

Приватна Вила Хамди Сулејмани

  Име Приватна Вила Хамди Сулејмани Адреса Попова Шапка Вид на субјект Потенцијални претприемачи Категорија Потенцијални претприемачи Лице за контакт Хамди Сулејмани Контакт мејл Контакт телефон +38970378406 Веб страна Опис на основни активности Facebook...
Артени МГ

Артени МГ

  Име Артени МГ Адреса Беловиште, Гостивар  Вид на субјект Етно Ресторан Категорија Ресторан Лице за контакт Арбен Фејзулахи Котакт маил Контакт телефон +38970979977 Веб страна Опис на основни активности Ние сме посебни, може да нарачате селска тава со месо од...
НВО Дрита АГВ

НВО Дрита АГВ

  Име НВО Дрита АГВ Адреса Беловиште, Гостивар, Македонија Вид на субјект НВО Категорија НВО Лице за контакт Мимоза Фејзулаи Контакт мејл mimozagv@hotmail.com Контакт телефон +38978426004 Веб страна Опис на активности Невладина организација ДРИТА АГВ е здружение...