Име Mustseedonia
Адреса Скопје
Категорија НВО
Лице за контакт Ивана Петрович
Контакт мејл
Контакт телефон +38971308831 
Веб страна http://mustseedonia.com/
Опис на основни активности

Mustseedonia

Мастсидониа е нашата земја на авантура во која што развиваме и промовираме одржлив туризам и одговорни активности во природа. Веруваме во тоа дека секој треба да биде одговорен за заштитата на природната околина и културното наследство и подигнувањето на свеста за овие проблеми e наша главна цел. Авантурата е нешто што не инспирира и со цел да го направиме вашето искуство незаборавнo, дизајнираме уникатни производи, како што е всушност и секоја група и проект со кои работиме. Дел од нашите активности вклучуваат:

• Дизајнирање и организирање tailor-made тури во Северна Македонија и Балканот • Угостување и логистичка поддршка на широк спектар на проекти (продукциски екипи, патувачки новинари, тим билдинзи, итн.)

• Продукција на високо-квалитетна видео содржина и фотографија • Консултантски услуги во областа на туризмот, одржување семинари, панел дискусии и работилници

• Организирање настани

Доколку сакате да патувате, истражувате, сами или во група, дококу сте новинар, продукциска екипа, фотограф, и доколку сметате дека сме на иста фрекфенција, би ни било огромно задоволство да ги здружиме силите и да се впуштиме во заедничка авантура.

Facebook https://www.facebook.com/Mustseedonia/
Instagram https://www.instagram.com/mustseedonia/
Youtube https://www.youtube.com/channel/UCHvrifiVTQ8n2bTLX7N3Y9g

 

Галерија

 

Skills

Posted on

11/12/2019