Приватна Вила Хамди Сулејмани

Приватна Вила Хамди Сулејмани

  Име Приватна Вила Хамди Сулејмани Адреса Попова Шапка Вид на субјект Потенцијални претприемачи Категорија Потенцијални претприемачи Лице за контакт Хамди Сулејмани Контакт мејл Контакт телефон +38970378406 Веб страна Опис на основни активности Facebook...
Артени МГ

Артени МГ

  Име Артени МГ Адреса Беловиште, Гостивар  Вид на субјект Етно Ресторан Категорија Ресторан Лице за контакт Арбен Фејзулахи Котакт маил Контакт телефон +38970979977 Веб страна Опис на основни активности Ние сме посебни, може да нарачате селска тава со месо од...
НВО Дрита АГВ

НВО Дрита АГВ

  Име НВО Дрита АГВ Адреса Беловиште, Гостивар, Македонија Вид на субјект НВО Категорија НВО Лице за контакт Мимоза Фејзулаи Контакт мејл mimozagv@hotmail.com Контакт телефон +38978426004 Веб страна Опис на активности Невладина организација ДРИТА АГВ е здружение...
Федерација на Планинарски Спортови

Федерација на Планинарски Спортови

  Име Федерација на Планинарски Спортови Адреса 11-ти Октомври 42-а 1000 Скопје, Р.Македонија Вид на субјект HBO Категорија HBO Лице за контакт Контакт мејл contact@fpsm.org.mk Контакт телефон +389 2 3165 540  /  +389 2 3165 540 Веб страна Почетна Опис на основни...
Macedonia Experience

Macedonia Experience

  Име Macedonia Experience Адреса Никола Кљусев 3, Скопје, Република Северна Македонија Вид на субјект Туристичка агенција Категорија Туристичка агенција Лице за контакт Контакт мејл info@macedoniaexperience.com Контакт телефон Веб страна...