Бар Ресторан Минаи

Бар Ресторан Минаи

Име Бар Ресторан Минаи Адреса Елбасан Вид на субјект Категорија Лице за контакт Контакт мејл Контакт телефон +355 68 2461539 Веб страна Опис на основни активности Ресторанот нуди традиционални специјалитети од балканската кујна. Покрај гостопримливиот персонал,...
Артени МГ

Артени МГ

  Име Артени МГ Адреса Беловиште, Гостивар  Вид на субјект Етно Ресторан Категорија Ресторан Лице за контакт Арбен Фејзулахи Котакт маил Контакт телефон +38970979977 Веб страна Опис на основни активности Ние сме посебни, може да нарачате селска тава со месо од...
Ресторант “Релакс“ Мирдит

Ресторант “Релакс“ Мирдит

  Име Ресторант “Релакс“ Мирдит Адреса Ресторан Река-Вардар “Релакс“- с.Мирдит, Гостивар, 1230 Македонија Вид на субјект Ресторан Категорија Ресторан Лице за контакт Јасин Абдулаи Контакт мејл jasin.abdullai@outlook.it Контакт телефон +38972747444  / ...
Ресорт “Крива“ Елбасан

Ресорт “Крива“ Елбасан

  Име Ресорт “Крива“ Адреса 100 metra poshte ures se shkumbinit, SH88, Elbasan, Albania Вид на субјект Ресорт Категорија Хотел Лице за контакт Контакт мејл info@krivahotel.al Контакт телефон +355689024123 Веб страна http://krivahotel.al/ Опис на основни...
Ресорт “Панорама“ Менгел

Ресорт “Панорама“ Менгел

  Име Ресорт “Панорама“ Менгел Адреса Rruga e Teqes Mengel, Elbasan, Albania Вид на субјект Ресорт Категорија Хотел Ресторан Лице за контакт  Ardian Zhidro Контакт мејл panoramaresort.elbasan@yahoo.com Контакт телефон Веб страна...