Ресорт “Крива“ Елбасан

, ,

 

Име Ресорт “Крива“
Адреса 100 metra poshte ures se shkumbinit, SH88, Elbasan, Albania
Вид на субјект Ресорт
Категорија Хотел
Лице за контакт
Контакт мејл info@krivahotel.al
Контакт телефон +355689024123
Веб страна http://krivahotel.al/
Опис на основни активности Добредојдовте на веб-страницата на ресорт Крива. Ресорт Крива ја започна својата работа во 1994 година. Името на ресортот Крива доаѓа од комбинацијата на Критак и Вангели. Низ годините во ресортот биле сместени познати личности од земјата и странство.  Одморалиштето се наоѓа во новата 100-метарска шума под ридовите на Шкумбини. Во објектите на Крива, ќе најдете бесплатен интернет, детски игралишта, зоолошка градина, олимписки базен и др.
Facebook https://www.facebook.com/Kriva-Resort-223719474346302/

Галерија

 

Skills

Posted on

14/01/2019