Бар Ресторан Минаи

,
Име Бар Ресторан Минаи
Адреса Елбасан
Вид на субјект
Категорија
Лице за контакт
Контакт мејл
Контакт телефон +355 68 2461539
Веб страна
Опис на основни активности Ресторанот нуди традиционални специјалитети од балканската кујна. Покрај гостопримливиот персонал, ресторанот поседува и одличен летниковец / градина кој нуди амбиент кој дефинитивно ќе ве релаксира.
Facebook

 

Галерија

 

Skills

Posted on

09/05/2019