Здружение АКС Либражд

Здружение АКС Либражд

  Име Здружение АКС Либражд Адреса Lagjja Nr. 2 Librazhd/Albania Вид на субјект НВО Категорија НВО Лице за контакт Хачи Балиу Контакт мејл hballiu@gmail.com Контакт телефон +355 696616678 Веб страна Опис на основни активности Facebook...
Бар Ресторан Минаи

Бар Ресторан Минаи

Име Бар Ресторан Минаи Адреса Елбасан Вид на субјект Категорија Лице за контакт Контакт мејл Контакт телефон +355 68 2461539 Веб страна Опис на основни активности Ресторанот нуди традиционални специјалитети од балканската кујна. Покрај гостопримливиот персонал,...
Хотел за Лекување “Деброва“ Бања Елбасан

Хотел за Лекување “Деброва“ Бања Елбасан

  Име Хотел за Лекување “Деброва“ Бања Елбасан Адреса 23JF+G7 Tregan, Albania Вид на субјект Хотел Категорија Хотел Лице за контакт Контакт мејл m.me/335771069786451 Контакт телефон +355 68 309 8892 Веб страна Опис на основни активности Facebook...
Хотел за Лекување – Черкези Бања Елбасан

Хотел за Лекување – Черкези Бања Елбасан

  Име Хотел за Лекување – Черкези Бања Елбасан Адреса Llixha Hidrajt Cikallesh Elbasan, Albania Вид на субјект Хотел за Лекување Категорија Хотел Лице за контакт Контакт мејл m.me/504654272973288 Контакт телефон +355 68 534 0501 Веб страна Опис на основни...