Qendra Mjedisore Për Studime dhe Zbatime

Qendra Mjedisore Për Studime dhe Zbatime

  Emri Qendra Mjedisore Për Studime dhe Zbatime Adresa Nënprefektura, 3rd Floor, Sheshi Gjorg Golemi, Librazhd, Albania Tipi i entitetit OJQ Kategoria OJQ Person për kontakt Arlis Alikaj E-mail info.qendramjedisore@gmail.com Kontakt Telefon +355698748218 Ueb...
Shoqata AKS Librazhd

Shoqata AKS Librazhd

Emri Shoqata AKS Librazhd Adresa Lagjja Nr. 2 Librazhd/Albania Tipi i entitetit OJQ Kategoria OJQ Personi për kontakt Haxhi Balliu E-mail hballiu@gmail.com Kontakt Telefon +355 696616678 Ueb faqja Përshkrimi i aktiviteteve bazë Facebook...
Bar Restorant Minai

Bar Restorant Minai

Emri Bar Restorant Minai Adresa Shelcan Elbasan Tipi i entitetit Bar Restorant Kategoria Restorant Personi për kontakt Mina Trepsenishti E-mail Kontakt Telefon +355 68 2461539 Ueb faqja Përshkrimi i aktiviteteve bazë Facebook   Galeria...
Bar Restorant “Kondor 1”

Bar Restorant “Kondor 1”

  Име Bar Restorant “Kondor 1” Адреса Elbasan Вид на субјект Restorant Категорија Restorant Лице за контакт Gëzim Dosku Контакт мејл Контакт телефон 00355 696395110 00355 54257568 Веб страна Опис на основни активности Facebook...
Hotel Kurativ “Hidrati” Llixha Elbasan

Hotel Kurativ “Hidrati” Llixha Elbasan

Emri Hotel Kurativ “Hidrati” Llixha Elbasan Adresa Llixha Hidrajt Cikallesh,Elbasan, Albania Tipi i entitetit Hotel Kurativ Kategoria Hotel Personi për kontakt E-mail m.me/504654272973288 Kontakt Telefon +355 68 534 0501 Ueb faqja Përshkrimi i aktiviteteve...