Хотел за Лекување – Черкези Бања Елбасан

,

 

Име Хотел за Лекување – Черкези Бања Елбасан
Адреса Llixha Hidrajt Cikallesh Elbasan, Albania
Вид на субјект Хотел за Лекување
Категорија Хотел
Лице за контакт
Контакт мејл m.me/504654272973288
Контакт телефон +355 68 534 0501
Веб страна
Опис на основни активности Хотелот за лекување Назиф Чекрези се наоѓа во Горна светлина, Треган, Елбасан. Обезбедува терапевтски услуги и 24-часовна слободна протечна вода во бањите. Одлична храна и пријатно сместување. Нудиме извондредни 40 еднокреветни и двокреветни соби, секоја соба има сопствен тоалет и балкон со голема површина. Хотелот, исто така, располага со сопствен базен и паркинг од 2500 m².
Facebook https://www.facebook.com/Hotel-Kurativ-Nazif-Cekrezi-504654272973288/

 

Галерија

Skills

Posted on

14/01/2019