Ресторант “Релакс“ Мирдит

,

 

Име Ресторант “Релакс“ Мирдит
Адреса Ресторан Река-Вардар “Релакс“- с.Мирдит, Гостивар, 1230 Македонија
Вид на субјект Ресторан
Категорија Ресторан
Лице за контакт Јасин Абдулаи
Контакт мејл jasin.abdullai@outlook.it
Контакт телефон +38972747444  /   +38970744844 
Веб страна
Опис на основни активности Рибен ресторан и пицерија “РЕЛАКС” Мирдит
Ресторанот “РЕЛАКС” е пријатно место кое се наоѓа во селото Мирдит, неколку километри од Гостивар. Волшебната атмосфера, одличен персонал и висококвалитетната кујна се она што го прават ресторанот “РЕЛАКС” познат.
Работно време: 12:00-02:00
Работно време: 24/7.
Паркинг за 50 автомобили, целосна безбедност.
Информации и резервации на Тел. 072 747 444 и 070 744 844 (24 часа)
Facebook https://www.facebook.com/Restaurant-Lumi-Vardar-Relax-FshMirdit

 

Галерија

Skills

Posted on

16/01/2019