Qendra Mjedisore Për Studime dhe Zbatime

Qendra Mjedisore Për Studime dhe Zbatime

  Emri Qendra Mjedisore Për Studime dhe Zbatime Adresa Nënprefektura, 3rd Floor, Sheshi Gjorg Golemi, Librazhd, Albania Tipi i entitetit OJQ Kategoria OJQ Person për kontakt Arlis Alikaj E-mail info.qendramjedisore@gmail.com Kontakt Telefon +355698748218 Ueb...
IT Inovativ UEJL

IT Inovativ UEJL

Emri IT Inovativ UEJL Adresa Ilindenska 335, Tetovo 1200 Tipi i entitetit Institucion Edukativ Kategoria Institucion Edukativ Personi për kontakt Zyra për informim dhe promovim E-mail proffice@seeu.edu.mk Kontakt Telefon +38944356000 Ueb faqja...
Teatri Skampa Elbasan

Teatri Skampa Elbasan

Emri Teatri Skampa Elbasan Adresa Skampa Theatre, Elbasan, Albania Tipi i entitetit Institucion edukativo-kulturor Kategoria Teatër Personi për kontakt E-mail Kontakt Telefon +355 69 304 0988 Ueb faqja Përshkrimi i aktiviteteve bazë Teatri “Skampa” (apo ish-kinema...
Muzeu Etnografik Elbasan

Muzeu Etnografik Elbasan

Emri Muzeu Etnografik Elbasan Adresa 3, Elbasan, Albania Tipi i entitetit Institucion Edukativor Kategoria Muze Personi për kontakt E-mail Kontakt Telefon Ueb faqja Përshkrimi i aktiviteteve bazë Facebook  ...