ИТ Иновациjа UEJL

ИТ Иновациjа UEJL

  Име ИТ Иновациjа UEJL Адреса Илинденска 335, Тетово 1200 Вид на субјект Едукативни институци Категорија Едукативни институции Лице за контакт Контакт мејл proffice@seeu.edu.mk Контакт телефон +38944356000 Веб страна https://www.seeu.edu.mk/mk Опис на основни...
Театар Скампа Елбасан

Театар Скампа Елбасан

  Име Театар Скампа Елбасан Адреса Skampa Theatre, Elbasan, Albania Вид на субјект  Едукативна институција Категорија Театар Лице за контакт Контакт мејл Контакт телефон +355 69 304 0988 Веб страна Опис на основни активности Театарот Скампа (или поранешниот кино...
Елбасан Етнографски музеј

Елбасан Етнографски музеј

  Име Елбасан Етнографски музеј Адреса 3, Elbasan, Albania Вид на субјект Едукативни институции Категорија Музеј Лице за контакт Контакт мејл Контакт телефон Веб страна Опис на основни активности Facebook  ...