Restorant Bella Vista

,
Emri Restorant Bella Vista
Аdresa Beloviste, Vratnica, Tetovo, Macedonia
Kategoria Restorant
Person për kontakt Bojan Mladenoviq
E-mail
Kontakt Telefon +38978213576  /  +38978500414
Ueb faqja https://bellavista-beloviste.webs.com
Përshkrimi i aktiviteteve bazë Restoranti “BELLA VISTA” është e vendosur në fshatin Belovishte Tetovës, në rrugën që çon në piknik Petochko Guide “. Me parking privat në një zonë të gjelbërt, restorant magjeps me bukurinë e saj restoranot” Bella Vista “është restorant historik maqedonase me një frymë në mikpritje – Ka një pamje të bukur dhe për të siguruar gëzimin e momente të mrekullueshme dhe të shëndosha të mrekullueshme të lumit Belovishka. Pamje e bukur e luginës Pollogut nga ku vjen nga emri i restorantit “Bella Vista”, emri i vjetër i ambient tonë fshartit Belovishte. Këndshëm do të ndjehen të relaksuar dhe larg nga zhurma e qytetit në një atmosferë intime të gëzojnë specialitete. Origjinalitete të recetave, besnikë ndaj traditës janë karakteristikë e kuzhinës. Shijoni meny të ndryshme. specialitetet duhet të shijuar dhe duhet të përjetohen. Stafi jonë është këtu për ju: darka private, festimet mini, darka që ju do tl zgjidhni, tavolina suedeze, bankete, takime biznesi, ditëlindje, jubile, pritje, parti, koktej, aktivitetet promovuese dhe prezantime.
Facebook https://www.facebook.com/Restoran-Bazen-Bella-Vista-Beloviste

 

Galeria

https://bellavista-beloviste.webs.com/apps/photos/album?albumid=15603552

https://bellavista-beloviste.webs.com/apps/photos/album?albumid=15603445

Skills

Posted on

19/11/2018