Ресторан “Бела Виста”

,

 

Име Ресторан “Бела Виста”
Адреса
Вид на субјект Ресторан
Категорија Ресторан
Лице за контакт Бојан Млдаоновиќ
Контакт мејл
Контакт телефон +38978213576  /  +38978500414
Веб страна https://bellavista-beloviste.webs.com
Опис на основни активности Ресторанот  “Бела Виста” се наоѓа во село Беловиште – Тетовско, на патот кој води кон излетничкото место Петочко Водиче. Ресторанот располага со сопствен паркинг и со тревна површина. Станува збор за ресторанот кој плени со својата убавина и душа. Ресторанот “Бела Виста” е најафтентичното обележје на македонскиот дух во угостителството и претставува и своевидeн ресторан – музеj. Терасата на ресторанот има прекрасен поглед и гарантира уживање благодарение на природата и прекрасно жуборење на Беловишка река. Убав поглед на полошката котлина од каде доаѓа и називот на самиот ресторан “Бела Виста”.Во нашиот пријатен амбиент ќе се чуствувате опуштено и далеку од градската врева и во интимна атмосфера ќе уживате во специјалитетите од македонското поднебје. Оригиналните рецепти верни на традицијата се одлика на обилната и гурманска кујна, типична за овие простори. Вкусот на разните предјадења, главни јадења и специјалитети е единствен и неповторлив. Во ресторанот може да се организираат: мини свечености, вечери по ваша желба, шведски маси, банкети, бизнис средби, приеми, коктел забави, промотивни активности и презентации.
Facebook https://www.facebook.com/Restoran-Bazen-Bella-Vista-Beloviste

 

Галерија

https://bellavista-beloviste.webs.com/apps/photos/album?albumid=15603552

https://bellavista-beloviste.webs.com/apps/photos/album?albumid=15603445

 

 

Skills

Posted on

19/11/2018