Hotel Kurativ “Cerkezi” Llixha Elbasan

,
Hotel Kurativ “Cerkezi” Llixha Elbasan
Emri Hotel Kurativ “Cerkezi” Llixha Elbasan
Adresa
Tipi i entitetit Hotel Kurativ
Kategoria Hotel
Personi për kontakt
E-mail m.me/504654272973288
Kontakt Telefon +355 68 534 0501
Ueb faqja
Përshkrimi i aktiviteteve bazë Hotel Kurativ Nazif Cekrezi ndodhet te Llixhat e Siperme, Tregan, Elbasan. Ofron sherbime terapie, banja me uje termal me rrjedhje te lire 24 ore. Ushqim me produkte te zones dhe akomodim komod. Ka 40 dhoma teke dhe dopjo me kushte shume te mira, me ballkone dhe tualet brenda, siperfaqe te medha. Hoteli pervec banjave ka dhe pishine dhe nje park prej 2500 m².
Facebook https://www.facebook.com/Hotel-Kurativ-Nazif-Cekrezi-504654272973288/

 

Galeria