Emri Mustseedonia
Adresa Shkup
Tipi i entitetit OJQ
Kategoria Udhëheqës profesional
Person për kontakt Ivana Petrovic
E-mail
Kontakt Telefon +38971308831 
Ueb faqja http://mustseedonia.com/
Përshkrimi i aktiviteteve bazë
Mustseedonia
Mustseedonia është vendi ynë aventuresk në të cilin ne zhvillojmë dhe promovojmë një turizëm të qëndrueshëm dhe aktivitete të përgjegjshme në natyrë. Ne besojmë se të gjithë duhet të jenë përgjegjës për mbrojtjen e mjedisit natyror dhe trashëgimisë kulturore dhe ndërgjegjësimi për këto çështje është qëllimi ynë kryesor. Aventura është diçka që na frymëzon, dhe për të bërë përvojën tuaj të paharrueshme, ne hartojmë produkte unike, siç është çdo grup dhe projekt me të cilin punojmë. Disa nga aktivitetet tona përfshijnë: • Dizajnimi dhe organizimi i turneve të bëra me porosi në Maqedoninë Veriore dhe në Ballkan • Shërbime hotelieri dhe mbështetje logjistike për një gamë të gjerë projektesh (ekipe prodhimi, gazetarë udhëtimesh, ndërtim ekipi, etj.) • Prodhimi i përmbajtjes video fotografike dhe fotografisë • Konsulencë turizmi, seminare, diskutime në panel dhe punëtori • Organizimi i ngjarjeve Nëse dëshironi të udhëtoni, eksploroni, vetëm ose në një grup, nëse jeni një gazetar, ekip prodhimi, fotograf, dhe nëse mendoni se jemi në të njëjtën frekuencë, do të ishte kënaqësia jonë e madhe të bashkojmë forcat dhe të fillojmë një aventurë të përbashkët.
Facebook https://www.facebook.com/Mustseedonia/
Instagram https://www.instagram.com/mustseedonia/
Youtube https://www.youtube.com/channel/UCHvrifiVTQ8n2bTLX7N3Y9g

 

Galeria

 

Skills

Posted on

11/12/2019