Bar Restorant Piceria “Shtylla” Belesh

,

 

Emri Bar Restorant Piceria “Shtylla” Belesh
Adresa Belsh Restorant
Lloji i Subjektit Bar Restorant Pizzeria
Kategoria Bar Restorant
Personi për kontakt Alban Munishi
Kontakt e-mail
Kontakt Telefon 0675711111
Ueb Faqja
Përshkrimi I aktiviteteve bazë Gatimi dhe sherbim I produkteve tradicionale te zones. I pershtatshem , per Dasma , Dreka , Festa te ndryshme familjare.
Facebook https://www.facebook.com/picerishtylla.al/

Galeria

 

Skills

Posted on

22/11/2018