SHARR EXPRESS – RENT A CAR

,
SHARR EXPRESS – RENT A CAR
Emri SHARR EXPRESS – RENT A CAR
Adresa Rr. Ilinden 77B 1200 Теtovë
Lloji i subjektit Аgjencion për shërbime
Kategoria Agjencion turistik
Personi për kontakt Vaidin Idrizi
E-mail për kontakt v.idrizi@sharrexpress.com
Telefon për kontakt 070 209 578
Ueb faqja www.sharrexpress.com
Përshkrimi i aktiviteteve bazë Kompania Sharr Express-Rent a Car është themeluar në vitin 1992 nga z. Ramdan Idrizi. Duke filluar prej vitit 1992 gjithmonë jemi munduar të jemi sa me afër klientëve tanë, dëshirave dhe nevojave të tyre. Me ” Sharr Express Rent A Car “ ofron shërbime të veturave me qera në lokacionet mbrenda Maqedonisë si në Tetovë, Aeroportin Ndërkombëtar tl Shkupit dhe në Aeroportin në Ohër , momentalisht posedojmë mbi 100 vetura të llojeve të ndryshme dhe kemi ueb faqen ku mund të bëhen rezervime online në Maqedoni dhe jasht Maqedonis në të gjith botën.
Ueb faqja http://www.sharrexpress.com
Facebook https://www.facebook.com/sharrexpress/

 

Галерија