Restorant Burimi Tre

,
Emri Restorant Burimi Tre
Adresa F. Vërtok Gostivar
Kategoria Restorant
Personi për Kontakt Veap Rushiti
Kontakt e-mail info@restaurantburimi3.com
Kontakt e-mail 00389712155810038978293311
Ueb Faqja restaurantburimi3.com
Përshkrimi i aktiviteteve bazë

Një restorant mrekullueshme
në zemër të Vrutok

Ky vend i bukur është komod, miqësor dhe i shërben ushqimin më të mirë përreth. Restaurant Burimi 3 ka një pamje të mrekullueshme, ku ju mund të gëzojni shikimin ndaj lumit të tmerrshëm Vardar.

Facebook https://www.facebook.com/Restaurant-Burimi-Tre-V%C3%ABrtok-139787506583022/

Galeria

Skills

Posted on

19/11/2018