Resort “Panorama” Mengel

, ,
Emri Resort “Panorama” Mengel
Adresa
Tipi i entitetit Resort
Kategoria Hotel Restorant
Personi për kontakt Ardian Zhidro
E-mail panoramaresort.elbasan@yahoo.com
Kontakt Telefon
Ueb faqja
Përshkrimi i aktiviteteve bazë
Ushqime bio dhe cilesore ja u garantojme nga Stallat tona
BAR KAFE RESTORANT PIZZERI AMFITEATER KEND LOJRASH PISHINA BAR KAFE 24 ORE NON STOP
Facebook

 

Galeria

 

 

Skills

Posted on

14/01/2019