Pushimore “Sofra e Shpatit” Gjinar

,
Emri Sofra e Shpati
Adresa Sofra e Shpatit, Gjinari, 301 Gjinari
Tipi i entitetit Restoran / Pushimore
Kategoria Restoran / Pushimore
Personi për kontakt Petrit Mufali
E-mail
Kontakt Telefon +355 69 360 5938
Ueb faqja
Përshkrimi i aktiviteteve bazë
Bar-Restorant “SOFRA E SHPATIT”
Ju mirepret me gatime tradicionale te zones se shpatit dhe te kuzhines
shqiptare.
Ju ftojme te kaloni momente te kendshme ne ambjentin tone.
Faleminderit
Ne ndodhemi ne fshatin Gjinar te Elbasanit ne lartesine 930 m mbi nivelin e detit.Perpos gatimeve te shijshme tradicionale qe do te provoni ne restorantin tone dhe ujit te ftohte,natyra e zbukuruar nga nje kurore e gjelbert me pisha te egra ofron ajer te fresket dhe qetesi relaksuese.
Per momentin menyra e vetme me ane te transportit publik eshte stacioni i furgonave te “Kruqezimi i Cerrikut” dhe funksionon nga ora 6:00-17:00 dhe i njejti orar edhe per kthimin megjithate na kontaktoni ne kontaktet tone dhe ne ju lidhim sa me pare me drejtuesit e furgonave te linjes.
Facebook https://www.facebook.com/SofraShpatit/

 

Galeria

Skills

Posted on

28/11/2018