Bar Restorant “Klajdi” Peqin

,
Emri Bar Restorant “Klajdi” Peqin
Adresa
Tipi i entitetit Bar Restorant
Kategoria Bar Restorant
Personi për kontakt Klajdi Lundraxhiu
E-mail
Kontakt Telefon
Ueb faqja https://www.foodyas.com/AL/Peqini/690675277716585/Bar-Restorant-Klajdi
Përshkrimi i aktiviteteve bazë NDODHET NE AUTOSTRADEN PEQIN-ELBASAN ,TEK PYLLI I PISHAVE PEQIN MES QETESISE DHE NATYRES SE GJELBERT ,TEK NE DO TE GJENI GATIME TRADICIONALE,ORGANIZIMIN E EVENTEVE TE NDRYSHME,DASMA,DITELINDJE ETJ…KEND LOJRASH PER FEMIJE.DISPONOJME DHOMA HOTELI
Facebook https://www.facebook.com/barrestorantklajdi/

 

Galeria

 

Skills

Posted on

14/01/2019