Бар Ресторан “Клајди“ Печин

,
Бар Ресторан “Клајди“ Печин

 

Име Бар Ресторан “Клајди“ Печин
Адреса Rruga Abdurrahman Pasha 1563,Peqini, Elbasan, Albania
Вид на субјект Бар Ресторан
Категорија Бар Ресторан
Лице за контакт Klajdi Lundraxhiu
Контакт мејл don-klajdi@hotmail.com
Контакт телефон
Веб страна https://www.foodyas.com/AL/Peqini/690675277716585/Bar-Restorant-Klajdi
Опис на основни активности Бар Ресторан “Клајди“ е вистинско место за уживање. Покрај вкусната традиционална храна која ја нудиме, ресторанот располага и со двор со огромна тревна површина и содржини за деца. Просторот е погоден за секаков вид на семејни прослави.
Facebook https://www.facebook.com/barrestorantklajdi/

 

Галерија