Bujtina Dumrea Rubin Seferan

, ,

 

Emri Bujtina Dumrea Rubin
Adresa Seferan Dumrea Belsh / Elbasan
Lloj i Subjektit Restorant
Kategoria Restorant
Kontakt për Person Fatmir Manushi
Kantakt e-mail
Kontak Telefon +355696670745
Ueb Faqja
Përshkrimi i aktiviteteve bazë Dumrea Rubin Seferan është një nga atraksionet më të reja dhe të bukura të agroturizmit në vendin tonë të bukur.
Facebook https://www.facebook.com/DumreaRubinSeferan/

Galeria

Skills

Posted on

22/11/2018