Хостел “Бујтина Думреа Рубин Сеферан “

, ,

 

Име Бујтина Думреа Рубин
Адреса Сеферан Думреа Белш / Елбасан
Вид на субјект Ресторан
Категорија Ресторан
Лице за контакт Фатмир Мануши
Контакт мејл
Контакт телефон +355696670745
Веб страна
Опис на основни активности Бујтина Думреа Рубин Сеферан е една од најновите и најубавите агротуристички атракции во нашата прекрасна земја.
Facebook https://www.facebook.com/DumreaRubinSeferan/

Галерија

Skills

Posted on

22/11/2018