Бар Ресторан Гостилница “Јонел Кристо“

Бар Ресторан Гостилница “Јонел Кристо“

  Име Бар Ресторан Гостилница “Јонел Кристо“ Адреса  Seferan, Belsh Вид на субјект Hostel Restorant Bujtina Категорија Hostel Restorant Лице за контакт Ferat Mekshi Контакт мејл info@cebe-al.org Контакт телефон +355696670745 Веб страна Dumrea Rubin Опис на...
Хостел “Бујтина Думреа Рубин Сеферан “

Хостел “Бујтина Думреа Рубин Сеферан “

  Име Бујтина Думреа Рубин Адреса Сеферан Думреа Белш / Елбасан Вид на субјект Ресторан Категорија Ресторан Лице за контакт Фатмир Мануши Контакт мејл Контакт телефон +355696670745 Веб страна Опис на основни активности Бујтина Думреа Рубин Сеферан е една од...
Хостел “Вертикал” Маврово

Хостел “Вертикал” Маврово

  3Име Хостел “Вертикал” Маврово Адреса Никифорово бр.29 Маврови Ани, Република Северна Македонија Вид на субјект Хостел Категорија Хостел Лице за контакт Igor Loc Lazarevski Контакт мејл hostelverticalmavrovo@gmail.com Контакт телефон +38978915757...
Планинарски центар Царевец – Маврово

Планинарски центар Царевец – Маврово

  Име Планинарски центар Царевец-Маврово Адреса Маврово, Маврови Анови, Република Северна Македонија Вид на субјект НВО / Хостел Категорија НВО / Хостел Лице за контакт Владимир Ѓеоргиоски  Контакт мејл carevec.mavrovo@gmail.com Контакт телефон 0038972210777 Веб...
Hostel Kitka, and Hunting Lodge

Hostel Kitka, and Hunting Lodge

  Име Hostel Kitka, and Hunting Lodge Адреса Вратница, Тетово Вид на субјект Хостел Категорија Хостел Лице за контакт Драгиша Јововски Контакт мејл jovovski@hotmail.com Контакт телефон 0038970603383 Веб страна Опис на основни активности Хостелот е лоциран во село...