Restoran “Relax” Mirditë

,
Emri Restoran “Relax” Mirditë
Adresa Restaurant Lumi-Vardar “Relax” – Fsh.Mirditë. Gostivar, 1230, Macedonia
Tipi i entitetit Restorant
Kategoria Restorant
Personi për kontakt Jasin Abdullai
E-mail jasin.abdullai@outlook.it
Kontakt Telefon +38972747444  /   +38970744844 
Ueb faqja
Përshkrimi i aktiviteteve bazë Restaurant Fish&Pizzeria Etno-Restaurant”RELAX”
Restauranti familjar “RELAX” është vend mikpritës i cili gjendet në fshatin Mirdite disa kilometra larg Gostivarit.
Ambienti i këndshëm, personeli mikpritës, specialitete nga kuzhina me cilësi të lartë janë ato që e bëjnë të njohur restaurantin “RELAX”.
Orari i Punës: 12:00-02:00
Orari i Peshkores : 24/7.
Parking të siguruar për 50 vetura, siguri të plotë.
Info dhe rezervime ne Tel. 072 747 444 dhe 070 744 844 (24h)
Facebook https://www.facebook.com/Restaurant-Lumi-Vardar-Relax-FshMirdit

 

Galeria

Skills

Posted on

21/01/2019