Hotel “Imperial” Elbasan

,
Emri Hotel “Imperial” Elbasan
Adresa
Elbasan, Albania
Tipi i entitetit Hotel
Kategoria Hotel
Personi për kontakt
E-mail info@imperialih.al
Kontakt Telefon +355 69 432 7991
Ueb faqja http://www.imperialih.al
Përshkrimi i aktiviteteve bazë
Hotel Imperial ju mirepret ne ambjentet tona.Organizojme cdo lloj eventi duke filluar nga festa familjare e deri ne konferenca nderkombetare.Ne ofrojme 2 restorante, 3 salla seminari, 1 club privat (kapacitet deri me 250 pers), parking privat (kapacitet 70 makina) dhe bari me veranden e tij.
JU FALEMINDERIT DHE SHPRESOJME TJU KEMI SHPEJTE PRANE AMBJENTEVE TONA
Facebook https://www.facebook.com/imperialhotelalbania/

 

Galeria

Skills

Posted on

14/01/2019