Хотел “Империјал“Елбасан

,

 

Име Хотел “Империјал“Елбасан
Адреса
Elbasan, Albania
Вид на субјект Хотел
Категорија Хотел
Лице за контакт
Контакт мејл
Контакт телефон +355 69 432 7991
Веб страна http://www.imperialih.al
Опис на основни активности Хотел “Империјал“Елбасан располага со 2 ресторани, 3 семинарски сали, 1 приватен клуб (капацитет до 250 луѓе), приватен паркинг (со капацитет од 70 возила) и веранда со тревна површина.
Facebook https://www.facebook.com/imperialhotelalbania/

 

Галерија

 

Skills

Posted on

14/01/2019