Хотел Меркур

Хотел Меркур

  Име Хотел Меркур Адреса Авенија Маршал Тито, Тетово   Вид на субјект Хотел Категорија Хотел Лице за контакт Влатко Контакт мејл ha356-re@accor.com Контакт телефон 0038944511276 Веб страна http://www.mercure.com Опис на основни активности Меркур Тетово е дел од...
Хотел за Лекување “Деброва“ Бања Елбасан

Хотел за Лекување “Деброва“ Бања Елбасан

  Име Хотел за Лекување “Деброва“ Бања Елбасан Адреса 23JF+G7 Tregan, Albania Вид на субјект Хотел Категорија Хотел Лице за контакт Контакт мејл m.me/335771069786451 Контакт телефон +355 68 309 8892 Веб страна Опис на основни активности Facebook...
Хотел за Лекување – Черкези Бања Елбасан

Хотел за Лекување – Черкези Бања Елбасан

  Име Хотел за Лекување – Черкези Бања Елбасан Адреса Llixha Hidrajt Cikallesh Elbasan, Albania Вид на субјект Хотел за Лекување Категорија Хотел Лице за контакт Контакт мејл m.me/504654272973288 Контакт телефон +355 68 534 0501 Веб страна Опис на основни...
Центар за Лекување “Ули“ Бања Елбасан

Центар за Лекување “Ули“ Бања Елбасан

  Име Центар за Лекување “Ули“ Бања Елбасан Адреса  Lixha qendër, Elbasan, Albania Вид на субјект Хотел за Лекување Категорија Хотел Лице за контакт Контакт мејл info@hotelyllillixha.com Контакт телефон  +355 (0) 69 97 73 243 Веб страна Опис на основни активности...
Хотел за лекување “Куќа“ Бања Елбасан

Хотел за лекување “Куќа“ Бања Елбасан

  Име Хотел за лекување “Куќа“ Бања Елбасан Адреса LLIXHA HIDRAIT, Elbasan, Albania Вид на субјект Хотел за лекување Категорија Хотел Лице за контакт Контакт мејл hotelasllankuqa@gmail.com  Контакт телефон +355 68 214 6185 Веб страна http://hotelkuqja.weebly.com...