Хотел Меркур

,

 

Име Хотел Меркур
Адреса Авенија Маршал Тито, Тетово  
Вид на субјект Хотел
Категорија Хотел
Лице за контакт Влатко
Контакт мејл
Контакт телефон 0038944511276
Веб страна http://www.mercure.com
Опис на основни активности Меркур Тетово е дел од меѓународен ланец на хотели со 5 ѕвезди кој се наоѓа во срцето на градот со поглед кон Шар Планина. Располагаме со вкупно 101 соба и апартман во кои пушењето е забрането. Внатрешниот ентериер е инспириран од локалната култура во комбинација со модерната архитектура. Хотелот Меркур со својот ресторан, бар, тераса, сали за конференции и свечености, велнес-центар нуди најдобро гостопримство и услуги во регионот. Едноставно одлично место за работа и релаксација.
Facebook https://www.facebook.com/MercureTetovo/

 

Галерија

 

Skills

Posted on

16/01/2019