Hotel Kurativ “Panorama” Llixha Elbasan

,
Emri Hotel Kurativ “Panorama” Llixha Elbasan
Adresa https://llixhapanorama.business.site/#details
Tipi i entitetit Hotel Kurativ
Kategoria Hotel
Personi për kontakt Ardit Cekrezi
E-mail
Kontakt Telefon +355 068 626 5401
Ueb faqja https://llixhapanorama.business.site/
Përshkrimi i aktiviteteve bazë
Kurim, qetësi, komoditet, natyrë e mrekullueshme dhe ajër i pastër, të gjitha bashkë mund të gjenden në Hotel Panorama
Duhet te shkosh atje qe te shikosh e te shijosh mrekulline e ketij hoteli ,aredimi i brendeshem ,pastertia,ushqimi,kushtet e banjave termale , qetesia, ,ambjenti i jashtem me lule e peme te ndryshme dhe punime artistike krijojne nje ambjent pushimi e kurimi te mrekullueshem
Autobusi i Llixha Hidrajt niset ne Elbasan rreth 100 metra poshte bashkise ne oren 8.15, 10.15, 12.15 (cdo dite) 1.30 (nga e hena ne te premte).
Facebook https://www.facebook.com/pg/hotel.panorama.llixha.elbasan/about/?ref=page_internal

 

Galeria

 

Skills

Posted on

14/01/2019