Хотел за лекување “Панорама“ Бања Елбасан

,

 

Име Хотел за лекување “Панорама“ Бања Елбасан
Адреса https://llixhapanorama.business.site/#details
Вид на субјект Хотел за лекување
Категорија Хотел
Лице за контакт Ardit Cekrezi
Контакт мејл info@hotelpanorama.al
Контакт телефон +355 068 626 5401
Веб страна https://llixhapanorama.business.site/
Опис на основни активности Уживањe, спокојство, удобност, прекрасна природа и свеж воздух може да се најдат во хотелот Панорама. Посетете го и уверете се во убавината на овој хотел. Внатрешна декорација, чистота, исхрана, спа објектите, спокојството, отвореното опкружување со различни цвеќиња и дрвја и уметнички дела го прават ова место, број еден за одмор и лекување. На околу 100 метри во близина на општината има редовна автобуска линија со следниов распоред, секој ден од понеделник до петок во следниве термини (8.15, 10.15, 12.15, 1.30).
Facebook https://www.facebook.com/hotel.panorama.llixha.elbasan/

 

Галерија

 

Skills

Posted on

14/01/2019