Resort “Vila Zeneli” Librazhd

, ,
Emri Resort “Vila Zeneli” Librazhd
Adresa SH3, Mirakë, Albania
Tipi i entitetit Hotel
Kategoria Hotel
Personi për kontakt
E-mail
Kontakt Telefon +355694046615
Ueb faqja http://www.vilazeneli.com/
Përshkrimi i aktiviteteve bazë
Resort “Vila Zeneli”
Sherbimet qe ofrojme:
Bar,Restorant,Hotel,Pishine,Karburant,Kend Lojrash.
Larg shtepise… si ne shtepine tuaj! E pozicionuar ne rrugen ELBASAN LIBRAZHD “VILA ZENELI” eshte destinacioni i juaj i relaksit.Mikpritja eshte fjala kyce ne “VILA ZENELI”! Guzhina ofron gatime te perzgjedhura tradicionale shqiptare dhe italiane.
Facebook https://www.facebook.com/Vila-Zeneli-174699812557500/

 

Galeria

Skills

Posted on

14/01/2019