Ресорт “Вила Зенели“ Либражд

, ,

 

Име Ресорт “Вила Зенели“ Либражд
Адреса SH3, Mirakë, Albania
Вид на субјект Хотел
Категорија Хотел
Лице за контакт
Контакт мејл vilazeneli@yahoo.com
Контакт телефон +355694046615
Веб страна http://www.vilazeneli.com/
Опис на основни активности Одморалиште “Вила Зенили”
Услуги кои ги нудиме:
Бар, ресторан, хотел, базен, гориво, игралиште. Далеку од дома … како во вашиот дом! Позициониран на улицата ЕЛБАСАН ЛИБРАЖД ресортот “ВИЛА ЗЕНИЛИ” е вашата дестинација за релаксација. Добредојдовте е клучен збор во “ВИЛА ЗЕНИЛИ”!. Покрај гостопримливоста, нудиме традиционални албански и италијански јадења.
Facebook https://www.facebook.com/Vila-Zeneli-174699812557500/

Галерија

 

 

Skills

Posted on

14/01/2019