Çka është STEP-i?

Projekti për avancimin e turizmit bashkëkohor (STEP) është kontratë e grantit të IPA 2, Bashkëpunimi Ndërkufitar: Republika e Maqedonisë – Republika e Shqipërisë, alokimet 2014- 2015. Partnerët e projektit janë Metamorfozis- Fondacioni për Internet dhe Shoqëri, Qendra për Zhvillim Rajonal Pollog dhe Këshilli I Qarkut Elbasan.

Një ditë ndryshe dhe aktive në biznesin Agroturizëm Paja

Bashkia Belsh në bashkëpunim me Konfederatën e Parshutistëve të Shqipërisë organizuan një spektakël madhështor për të interesuarit dhe dashamirësit e këtij sporti. Në spektaklin e organizuar në kuadër të Bashkisë Belsh ishin 17 parashutistë që realizuan aktivitete, ku...

Sinergji me projekte dhe nisma të tjera – Projekt për avancimin e turizmit bashkëkohor (STEP) dhe Përtej kufijve – Prezentimi i turizmit të zgjuar dhe shpërndarjes së ekonomisë

"BE për ty", është motoja e të gjitha projekteve të financuara nga BE në Maqedoni, por "ne të gjithë së bashku, për ne", është një moto që na shtyn përpara dhe është nxitës i takimeve të tilla si takimi i rregullt midis përfaqësuesve të Metamorfozis dhe IEGE (Projekt...