Të nderuar anëtarë të rrjetit STEP, dëshirojmë t’ju informojmë se më 27 gusht nga ora 11.00 deri në orën 12.00 do të mbahet një prezantim online para anëtarëve të rrjetit STEP nga Pollogu dhe Elbasani, për mundësitë e ofruara nga platforma itop.mk/itom.al, dhe në të njëjtën kohë të inkurajojmë nisma të përbashkëta për ofertat e turizmit.

Ne i ftojmë të gjithë anëtarët e interesuar të bashkohen në linkun më poshtë:

https://techsoupglobal.zoom.us/j/98519349195?pwd=aGF5SHZiTjgzSkcxYXhJNFB2dTFZZz09

Ju faleminderit paraprakisht për praninë tuaj.