#QëndroNëShtëpi # UdhëtoPrejShtëpisë

Në këto periudha të vështira kur të gjithë duhet të jemi të vetëdijshëm për situatën dhe të qëndrojmë në shtëpitë tona, ne duam t’ju ndihmojmë që të jeni sa më afër natyrës. Shikoni videon me titull ” Pollogu – Shtëpi për aventurierët ” që synon të promovojë bukurinë e rajonit të Pollogut. Shijoni!!