Ballkani ka një histori dhe kulturë të pasur. Ai është një vend ku kultura dhe popuj të ndryshëm janë takuar dhe ende takohen. #UdhëtoniPrejShtëpisë dhe eksploroni monumentet kulturore në rajonin e Pollogut dhe të Elbasanit. Ndërsa të gjithë ne #QëndrojmëNëShtëpi, ju paraqesim videon që do t’ju shëtis nëpër monumentet e mrekullueshme kulturore të Elbasanit dhe Pollogut.