Më 19 Janar, përfundoi xhirimet e 10 videove të shkurtra që synojnë promovimin e turizmit në Pollog dhe Elbasan. Xhirimet u zhvilluan në mbi 100 lokacione në të dy rajonet. Përkundër kushteve të vështira, i’a dolëm në fundë me video të shkëlqyera dhe aktualisht është duke u redaktuar. Videot janë pjesë e projektit STEP ku prodhues dhe realizues ishte Troika Studio Shkup. Pas përfundimit të pas-prodhimit, videot do të jenë në dispozicion për përdorim falas nga anëtarët e rrjetit STEP për të promovuar aftësitë e tyre.