Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut ka miratuar një sërë masash për të ringjallur ekonominë. Me masën për mbështetjen e qytetarëve dhe mbështetjen e turizmit vendas, ajo akordon vauçer në vlerë prej 6,000 denarë për pushime në vend.
Në lidhjen më poshtë mund të kontrolloni nëse jeni një nga përdoruesit e kuponit turistik 6000 denarë.

https://domasiedoma.gov.mk/#

Nëse jeni përdorues, ju sugjerojmë të vizitoni kapacitetet turistike në rajonin e Pollogut. Natyra e jashtëzakonshme, ushqimi i shijshëm tradicional dhe mikpritja janë vetëm disa nga tiparet e ofertave të hotelierisë në Pollog.