Одморалиште “Sofra e Shpatit” Ѓинар

,
Име Sofra e Shpatit
Адреса Sofra e Shpatit, Gjinari, 301 Gjinari
Вид на субјект Ресторан/Одморалиште
Категорија  Ресторан/Одморалиште
Лице за контакт Petrit Mufali
Контакт мејл
Контакт телефон +355 69 360 5938
Веб страна
Опис на основни активности Бар-ресторан “СОФРА Е ШПАТИТ” се наоѓа во селото Ѓинар во Елбасан, на височина од 930 метри надморска височина. Покрај традиционалните деликатеси, прекрасниот планински амбиент тука е и свежиот воздух кој придонесува за вистинско уживање на гостите. Во моментов до локацијата се обраќаат комбињата “Cerriku Kruqezim” (Раскрсница Церрик) со распоред, секој ден од  06:00ч до 17:00ч. Секој што е заинтересиран за посета на нашиот ресторан може да ни се обрати и ние ќе го информираме за можните возачки линии
Facebook https://www.facebook.com/SofraShpatit/

 

Галерија

 

Skills

Posted on

28/11/2018